Naudojimas: prieš naudojimą suplakti. LAIKYTI AEROZOLĮ VERTIKALIOJE PADĖTYJE ir purškti produktą tiesiai ant minkšto audinio iš 15 cm atstumo. Su sudrėkinta šluoste pašalinti dulkes. Nesukioti dangtelio. Siekiant didesnio efektyvumo, reguliariai papurkšti produkto ant šluostės, kol valomos dulkės.

 

Sudėtis: ;Anijoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos <5%;Sudėtyje yra: kvepalai, Benzizotiazolinonas, Laurilamino dipropilendiaminas, Natrio piritionas;

UFI: FUC3-X0A8-800F-AND9

 

ĮSPĖJIMAS: Slėginė talpykla: kaitinant gali sprogti. Jei kreipiatės į gydytoją, turėkite produkto talpyklą arba etiketę. Saugoti nuo vaikų. Prieš naudodami perskaitykite etiketę. Laikyti atokiai nuo karščio, karštų paviršių, kibirkščių, atviros liepsnos ar kitų uždegimo šaltinių. Nerūkyti. Nedurkite ir nedeginkite, net ir po naudojimo. Saugoti nuo saulės spindulių. Nelaikykite aukštesnėje nei 50°C/122°F temperatūroje. 3% visų komponentų masės yra degūs. Naudokite ir laikykite gerai vėdinamoje vietoje. Laikyti atokiai nuo korozinių produktų.

 

 

Gamintojo informacija

A. Sutter S.p.A.

15060 Borghetto Borbera (AL)

 

www.emulsio.it

A. Sutter S.p.A.

15060 Borghetto Borbera (AL)

 

 

Prekės ženklas – eMULSIO

Kilmės šalis – Italija

Kodas - 8001990029714

Kiekis – 300ml.

*Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių parduotuvėse.

6 Prekės

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Produktas pridėtas į palyginimą