• Nauja

Naudojimas: valiklį purkškite tiesiai ant valomo paviršiaus arba ant valomosios priemonės (kempinės ar kt.) ir valykite. Įsisenėjusioms kalkėms valyti – užpurškę valiklio palikite kelioms minutėms, jei reikia - pakartokite. Viską gausiai nuplaukite vandeniu. Neviršykite 5 minučių sąlyčio. Nenaudokite su kitais valikliais ar balikliais, venkite valiklį naudoti ant marmuro, aliuminio, linoleumo, gumos, matinių ar blizgiu padegtų paviršių.

PAVOJINGA! Smarkiai pažeidžia akis ir dirgina odą. Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones. Stengtis neįkvėpti garų ir naudoti lauke arba gerai vėdinamose patalpose. PATEKUS Į AKIS: atsargiai plauti vandeniu; išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. PATEKUS ANT ODOS: nuplauti dideliu kiekiu. Jei reikalinga gyd.konsultacija turėkite produkto talpyklą ar etiketę taip pat nedelsiant kreiptis į apsinuodijimų kontrolės biurą. 

Sudėtis: Skruzdžių rūgštis, kaprilio gliukozidas, acto rūgštis, oksalo rūgšties digidratas. Sudėtyje taip pat yra: mažiau nei 5% nejoninių paviršiaus medžiagų, kvapų.

 

Prekės ženklas – CHANTECLAIR

Kilmės šalis – Italija

Kodas - 8015194518394

Kiekis – 625ml.

Gamintojas:

Real Chimica Srl Via Monte Santo, 37

20831 Seregno (MB) Tel. 0362.2685.1

www.realchimica.com

*Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių parduotuvėse.

 

6 Prekės

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Produktas pridėtas į palyginimą