• Nauja

Naudojimas: Užtepkite ir palikite produktą iki 5 minučių ir nuplaukite dideliu kiekiu vandens.

Dėmesio. Nenaudokite ant poliruotų, glazūruotų ar dažytų paviršių, marmuro, natūralaus akmens, dažytos medienos, linoleumo, aliuminio ar tam tikrų metalų, tokių kaip auksas, sidabras ar varis. Nenaudokite ir nemaišykite su produktais, kurių sudėtyje yra baliklio. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, originalioje pakuotėje ir apsaugotoje nuo saulės spindulių.

 

Pavojus! Sukelia stiprų akių dirginimą. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Po naudojimo kruopščiai nusiplaukite rankas. Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/dėvėti akių/veido apsaugos priemones. Patekus ant odos: Nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Patekus į akis: Kelias minutes švelniai skalaukite vandeniu. Jei įmanoma, išimkite esamus kontaktinius lęšius. Tęsti skalavimą. Jei akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją. Prarijus: pasijutus blogai, skambinti į apsinuodijimų kontrolės centrą/gydytoją. Odos sudirginimo atveju: kreiptis į gydytoją. Jei reikalinga medicininė konsultacija, turėkite pakuotę arba etiketę.

 

Sudėtis: <5% anijoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos, skruzdžių rūgštis, kvapiosios medžiagos, linalolis, benzilo salicilatas.

UFI: SQFM-68CC-5Q3C-TFCA

 

Prekės ženklas – Antikalk

Kilmės šalis – Ispanija

Kodas - 8435495836575

Kiekis – 750ml.

Gamintojas:

BLUESUN CONSUMER BRANDS, S.L.U

 

*Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių parduotuvėse

6 Prekės

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Produktas pridėtas į palyginimą