• Nauja

Naudojimas: Įdėkite lapelį į kibirą ir įpilkite iki 5 litrų šilto vandens. Jei paviršius labai suteptas, naudokite 2 lapus. Jei reikia mažiau nei 2 litrų vandens, tiesiog padalinkite lapelį. Jei reikia, trumpai sumaišykite.

Įspėjimas: Netinka vaškuotiems ir alyvuotiems mediniams paviršiams. Nelieskite drėgnomis ar šlapiomis rankomis. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

PAVOJUS!

Produkto sudėtyje yra: sulfonrūgštys, C14-16 alkano hidroksi ir C14-16 alkenas, natrio druska; natrio dodecilsulfatas; Alkoholiai, C12-14, etoksilintas, sulfatuotas, natrio druska. Sukelia odos dirginimą. Sukelia rimtą akių pažeidimą. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Patekus ant odos: Nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Patekus į akis: Kelias minutes atsargiai skalaukite vandeniu. Jei įmanoma, išimkite visus kontaktinius lęšius. Tęsti skalavimą. Nedelsdami skambinkite į apsinuodijimų kontrolės centrą ir gydytoją.

Sudėtis: > 30 % anijoninių aktyviųjų paviršiaus medžiagų; ≥ 15-< 30 % ceolitų. FENOKSIETANOLIS, kvapai, heksilo cinamalis, kumarinas, citroneliolis.

UFI: S7KA-40GN-V000-QJDO

 

Prekės ženklas – DR.BECKMANN

Kilmės šalis – Vokietija

Kodas - 4008455097312

Kiekis – 44G

Gamintojas:

Delta pronatura

Kurt-Schumacher-Ring 15-17,

D-63329 Egelsbach

www.delta-pronatura.de

 

 

*Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių parduotuvėse.

 

 

Dr. Beckmann
6 Prekės

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Produktas pridėtas į palyginimą