• Nauja

Naudojimas: Naudoti tik ant išskalbtų ir išdžiovintų audinių. Maždaug 15 cm. atstumu tolygiai purškite ant audinio ir išlyginkite bei patraukite audinį, kad pašalintumėte raukšles. Prieš dėvėdami ar naudodami leiskite visiškai išdžiūti.

 

ATKREIPKITE DĖMESĮ:

Prieš naudodami - paviršius, grindis ir kilimus apsaugokite rankšluosčiu, nes dėl produkto pertekliaus paviršiai taps slidūs. Jei reikia, nedelsdami nuvalykite paviršius universaliu valikliu. Audiniai, ant kurių gali atsirasti vandens dėmių, pvz. šilkas, nailonas - pirmiausia išbandykite paslėptą vietą. Visada patikrinkite ir laikykitės gamintojo audinių priežiūros nurodymų.

 

DĖMESIO.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš naudojimą perskaitykite etiketę. Vengti įkvėpti purškalo. Turinį / talpyklą išmeskite pagal vietines taisykles. Laikyti vertikaliai saugioje, vėsioje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Žmonės su jautria oda, naudodami šį gaminį, visada turi mūvėti pirštines. Naudokite tik pagal paskirtį.

 

Sudėtyje yra: < 5% nejoninių PAM. Taip pat yra kvapiųjų medžiagų ir konservantų (Laurilaminas Dipropilendiaminas, Bronopolis).  Plačiau www.starlaundryaids.co.uk

UFI: MHN1-J0NQ-M00P-QA53

 

 

 

Prekės ženklas – LENOR

Kodas - 5060033821039

Kiekis – 500ml.

Gamintojas:

Strar Brands EU

www.starlaundryaids.co.uk 

 

*Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių parduotuvėse.

10 Prekės

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Produktas pridėtas į palyginimą