• Nauja

Naudojimas: Skalbimo mašinos įkrovimas 4–5 kg, minkštiems skalbiniams naudokite 26 ml, norint daugiau švelnumo – 40 ml. Plaunant rankomis, naudokite 15 ml. Dangtelyje yra 35 ml.Nepilkite tiesiai ant skalbinių. Prieš naudojimą suplakti. Laikyti ne žemesnėje kaip 5°C temperatūroje.

 

 

 

DĖMESIO. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Panaudojus kruopščiai nusiplauti rankas. PATEKUS Į AKIS: Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Jei įmanoma, išimkite kontaktinius lęšius. Tęsti skalavimą. Jei akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją. Prieš naudodami visada perskaitykite etiketę ir produkto informaciją.

 

 

 

Sudėtis: 5-15% katijoninių aktyviųjų paviršiaus medžiagų; <5 % nejoninių aktyviųjų paviršiaus medžiagų; Didecildimonio chloridas, fenoksietanolis, kvapiosios medžiagos, alfa-izometiljononas, heksilo cinamonas, limonenas, linalolis.

 

Prekės ženklas – Kuschelweich

Kilmės šalis – Vokietija

Kodas - 4013162033096

Kiekis – 1L

Gamintojas:

fit GmbH

Am Werk 9, D-02788 ZITTAU

DEUTSCHLAND

+49(0)35843-263-200

info@kuschelweich.de

 

 

*Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realios prekių kainos ir jų likučių parduotuvėse.

 

6 Prekės

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Produktas pridėtas į palyginimą